Patiënt worden?

UPDATE 2021: Wij nemen voorlopig geen nieuwe patiënten meer aan!

Bij uw eerste bezoek vragen we je een algemene anamnese lijst in te vullen. Hier bevragen we je algemene gezondheid en medicatie gegevens. Hieronder vindt u dit document, U kan het reeds afprinten en ingevuld meebrengen. Zo verloopt uw inschrijving vlotter.

Graag vragen we je om je identiteitsbewijs mee te brengen, en indien van toepassing een verwijsbrief van arts of tandarts. Wij brengen bij deze eerste afspraak uw mondgezondheid in kaart en waar nodig is nemen we ook rx-foto’s. Dit om de staat van uw gebit nog beter te kunnen evalueren.

Daarna gaan we over naar de bespreking en wordt er een eventuele planning opgemaakt van wat er kan/dient te gebeuren om uw mondgezondheid te optimaliseren.

Bestaande patiënten

Wij vinden preventie heel belangrijk: ‘Beter voorkomen dan genezen’. Daarom opteren wij voor regelmatige controles waar grondig reinigen, optimaliseren van de poetsgewoonten en jaarlijkse preventieve rx-foto’s deel van uitmaken.

Betaling

In onze praktijk gebeurt de betaling telkens na afloop van de behandeling. Dit kan contant, maar bij voorkeur met bancontact.

Bij prothetische behandelingen wordt bij de start van de behandelingen een voorschot gevraagd.

Tarieven – Een niet-geconventioneerde tandartspraktijk

In de praktijk wordt gewerkt met de modernste materialen, instrumenten en apparatuur. Kwaliteit en persoonlijke aanpak staan centraal, dit kan mede verwezenlijkt worden door de hulp van onze assistentes. Om u dit te kunnen bieden en garanderen kunnen wij niet werken aan de tarieven die de ziekenfondsen ons voorstellen. Wij zijn een niet-geconventioneerde tandartspraktijk.

Afspraak annuleren

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, vragen wij u met aandrang deze tijdig te annuleren. Minimaal 48 uren op voorhand, afspraken voor maandag ten laatste de donderdag ervoor.

Bij het niet tijdig annuleren of niet nakomen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt u een verzuimvergoeding aan te rekenen. Deze zijn afhankelijk van uw afspraak: 30€ voor een controle, 50€ voor een vulling. Lange afspraken worden bekeken naar gelang de tijd die voor u werd gereserveerd.